7. Kürtőskalács Fesztivál

2019. október 11-13. - Budapest, Városliget

Programok a Gyerekligetben

Óriás malom-játék
Aki még nem ismeri az egyik legősibb táblajátékot, annak itt az ideje kipróbálni ezt az egyszerű, de nagyszerű stratégiai társasjátékot. Az óriás malom táblán meghozzuk az érdeklődők kedvét, és a Malom sátor alatt pedig több kis malom játékkal pedig hosszú órás meccseket is játszhatnak a fanatikusok, ugyanis nálunk a szalvéta is malom-mintás.

Logikai játékok fesztiválja
Idén még több ingyenes foglalkozást hoztunk ide, így 3 tematakus sátrat állítunk fel: lesz Sakksátor, ahol sakkjátékok kapnak helyet, a Szalonjátékok sátrába csocsó és a darts szerelmeseinekkedvezünk, a Társasjáték sátorban pedog különböző táblajátékok és társasjátékokkal játszathank kicsik és nagyok mindezt ingyenesen, szakképzett animátorok közreműködésével.

Mindezek mellett az egész kicsiknek ingyenes mese foglalkoztatás is zajlik.

Magix-box játék sarok
A MagicBox – a gondolkodtató játékok birodalmába kalauzol, ahol főleg logikai játékokat hoznak a gyerekeknek, így korosztály nélkül mindenki megtalálja a magának megfelelő elfoglaltságot, és a szülők, nagyszülők is hosszú perceket tölthetnek együtt, olyan játékokkal, amelyek készségfejlesztőek és szórakoztatóak.

Zsönglőr és készségfejlesztő játékok
A Gupé készségfejlesztő játékokat gyártó manufaktúra jóvoltából a gyerekek megismerkedhetnek az ördögbot, virágpálca és lebegő bot zsonglőr tudományával. A játékok tanításával céljuk arra sarkalni a látogató közönséget, hogy minél több időt töltsön mozgással a szabadban, mindeközben fejlesszék a reflexeiket, mozgáskoordinációjukat, egyensúlyérzéküket, koncentrációs képességüket, úgy hogy köben a játék élményével gazdagodnak.