7. Kürtőskalács Fesztivál

2019. október 11-13. - Budapest, Városliget

Nagy Közös Sütés 2016.

Szereted a kürtőskalácsot? Akkor gyere el a Nagy Közös Sütésre, rajzoljuk meg együtt Magyarország kürtőskalács térképét és a megsütött kürtőskalácsokból készítsük el együtt az ország kürtőskalács-tortáját!

Nevezz be a pároddal, testvéreddel, kollégáddal, barátoddal, barátnőddel, apával vagy anyával, de akár elhívhatod a nagyit és a szomszédot is, süsd meg a saját kürtőskalácsod, jelöld meg a várost, ahol születtél vagy nevelkedtél, hogy büszkén képviseld a városod és elmondhasd például, hogy: Tatán is szeretik a kürtőskalácsot! – ezzel felkerül a városod a kürtőskalács térképre.

Nem tudsz kürtőskalácsot sütni? Ne aggódj! Hisz a Vitéz Kürtősnél évekig dolgoztunk, hogy kifejlesszük a Bake’n’Roll otthoni kürtőskalács sütőt, amellyel garantáljuk, hogy bárki tud kürtős sütni. Ha eljössz, bebizonyítjuk, hogy nem kell más hozzá, mint elszántság, jó társaság, kiváló alapanyag, egy jó kürtőskalács sütő eszköz (Bake'n'Roll), egy csipet szeretet és a megfelelő mennyiségű lélekfűszer. A jó hangulatról, alapanyagról és sütőeszközről mi gondoskodunk és ha ez sem elég, akkor Lázár Chéf segít! Elleshetsz tőle trükköket, kérdezhetsz grillezési titkokról és a Vitéz Kürtős tapasztalt kollégái is melletted lesznek.

Az ott megsütött kürtőskalácsokból pedig Lázár Chef segítségével elkészítjük az ország legnagyobb kürtőskalács-tortáját! Benne vagy?

És plusz egy indok, hogy elgyere a Nagy Közös Sütésre: amellett, hogy Lázár Chéffel, sztárokkal és Fazekas Sándor miniszter úrral ( a Kürtőskalács Fesztivál fővédnöke) egy közösségben süthetsz kürtőskalácsot, még jótékonykodsz is: ugyanis a nevezési díj egyrészét idén az Országos Egyesület a Mosolyért közhasznú egyesületnek ajáljuk fel, a megsütött kürtőskalácsokból pedig a Fogyatékosok Országos Diák és Sportszövetség gyerekeit vendégeljük meg.

A Nagy Közös Sütés legszebb pillanata az egyszerre sütés, amikor 50 csapat, 100 ember, az ország minden tájáról egyszerre süt 200 kürtőskalácsot, ezért idén ezt a programot élőben közvetítjük!

2 fős csapatokkal lehet nevezni, maximum 50 csapatot tudunk fogadni. A regisztráció díja 5.000 Forint / csapat

Légy részese az eseménynek, integess a kamerába szeretteidnek, pózolj Kürtős Karcsival és mutasd meg, hogy például: Tatán így szeretik a kürtőskalácsot!

Várunk a Nagy Közös Sütésen!