7. Kürtőskalács Fesztivál

2019. október 11-13. - Budapest, Városliget

Vitéz Kürtős Team

A Vitéz Kürtős Team 2011-ben jött létre, amikor Bálint Gáspár és Bálint F Gyula benevezett a Saharun Adventure afrikai off-road autós jótékonysági kalandtúrára. Ezt több közös kaland is követte, követi, a felkészülésben pedig segítségükre vannak a Vitéz Kürtős alkalmazottai is, azok a fiúk, lányok, akikkel Ön is találkozhat, amikor a Vitéz Kürtős sütőházainál kürtőskalácsot vásárol. Mára ők is csapattagok – ki aktívan részt vesz, ki csak a háttérből támogatja céljainkat: a sport fontosságának hangsúlyozása és a jótékonykodás mellett az utazások, a különböző sportversenyek és kihívások révén eljuttatni a kürtőskalács, valamint az erdélyi konyha hírét a nagyvilágba.

Eddig megvalósult utak, projektek: Kilimanjaro (2011), Saharun Adventure, Tunézia (2012), Camino de Santiago (2012), SPAR Budapest Maraton, Ekiden váltó (2012), Scooter Tour de Corse (2013), Duna 2860 - kajakkal a Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig (2014-2015).

A csapat túrái elsősorban a Vitéz Kürtős támogatásával valósulnak meg – innen a csapat neve –, amely brand nem csak az igazi, faszénparázson sült kürtőskalácsot kínálja, hanem különleges élményt és időutazást az ízek világába.

A Vitéz Kürtős Team útjairól, kalandjairól, akcióiról részletes beszámolók jelennek meg a csapat honlapján. A cikkekből nem hiányoznak a gyönyörű fotók, és néha-néha egy-egy videó is becsúszik, így érdemes időről-időre ellátogatni a www.vitezkurtosteam.hu webcímre!